Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

FAIRYTALES team!

Νικος Κολίτσης 
(Αρχισυντάκτης)


Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής (Τμήμα Φιλολογίας-ΑΠΘ), 
με μεταπτυχιακό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 
Αριστούχος Δημοσιογραφίας, με σπουδές Φωτογραφίας. 
Συγγραφέας, κριτικός θεάτρου (για παιδιά & ενήλικες), κινηματογράφου & λογοτεχνίας,
με συνεργασίες 
με έντυπο-ηλεκτρονικό τύπο πανελλαδικά
.
Συντάκτες ροής


Η Ελισαβετ Τσιάντου είναι απόφοιτος τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης και τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ,  τραπεζικός στο επάγγελμα, ελεύθερο πνεύμα στην ψυχή και καθότι late bloomer προσφάτως συντάκτρια.




Η Φλωρεντία Δημητροπούλου είναι άρτια καταρτισμένη εκπαιδευτικός με 8 ετή εμπειρία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κάτοχος πτυχίου Κλασικής Φιλολογίας και Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο "Οικονομικά της Εκπαίδευσης".  Έχει οικονομικές και διοικητικές ικανότητες, καθώς είναι σε θέση να σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα και να αξιολογεί εκπαιδευτικές πολιτικές. Επίσης, παρακολουθεί τακτικά επιμορφωτικά σεμινάρια  για να παραμένει συνδεδεμένη με τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών τους. Οι σπουδές στη ψυχολογία στοχεύουν στην έγκυρη παρέμβαση ψυχολογικών διαταραχών μέσα στους κόλπους της σχολικής κοινότητας. Επιπρόσθετα, διαθέτει εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερη/ ξένη γλώσσα, την ειδική αγωγή και την προσχολική εκπαίδευση. Κλείνοντας, η εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο ενίσχυσε τις γνώσεις και τις δεξιότητές της. Η συμμετοχή της στη συγγραφική ομάδα του blog "Fairytales" αποτελεί μια δημιουργική ενασχόληση, καθώς έρχεται σε επαφή με το θέατρο και τις τέχνες. 

Γραμματειακή Υποστήριξη


Ο Κλαϊμπι Φιλόκι μεγάλωσε στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στην Άρτα στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει τρέλα με την τεχνολογία και έχει ασχοληθεί με την υποστήριξη ιστοσελίδων. 

Δημοσιογραφική κάλυψη



               
Ο Θάνος Μπινιάρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Φιλοσοφία", με κατεύθυνση Ιστορία της Φιλοσοφίας και των Ιδεών του Τμήματος Φιλοσοφίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αποτελεί και συνεργαζόμενο μέλος του Εργαστηρίου Θεσμικού Λόγου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει λάβει μέρος με ανακοινώσεις του τόσο στο 1ο Πανελλήνιο Προπτυχιακό Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Αθήνα το 2016, όσο και στο πλαίσιο των εργασιών της Euroclassica, σε συνεργασία με την Ομηρική Ακαδημία στις Οινούσες το 2019. 


  

Η Μαρία Ελένη Κραββαρίτη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπουδάζει στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ήταν άριστη μαθήτρια και πέρα από την κλίση της στα μαθήματα θετικών επιστημών, αγαπούσε πάντα τη συγγραφή. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την αρθρογραφία σε διαδικτυακό περιοδικό, ενώ αυτή την περίοδο μαζί με τη σχολή και την συμμετοχή της στη συγγραφική ομάδα του blog “Fairytales”, δραστηριοποιείται και στο χώρο του κοσμήματος, διευθύνοντας το online shop artaya.jewelry (instagram name).




     


Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και σπουδάστρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών στο ΙΕΚ Δέλτα. Ασχολείται με τον εθελοντισμό, αγαπά και γράφει άρθρα για το θέατρο και παρακολουθεί το εργαστήριο Υποκριτικής & Σκηνοθεσίας στο Θέατρο των Αλλαγών.




Η Αγγελική Χαλίμ έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου και για πολλά χρόνια έχει εργαστεί ως παιδαγωγός σε μικρές ηλικίες. 
Ξεκίνησε τη συγγραφική της πορεία με παραμύθια για παιδιά και συνέχισε με το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο “Ξύλινη Αφρική”.
Η αγάπη για τα παιδιά και η συνεχής αναζήτηση της μαγείας, μέσα από τη δημιουργικότητα, είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει.
Ασχολείται με τη συγγραφή από πολύ μικρή ηλικία και τη θεωρεί πάντα μια ασφαλή και υγιή διέξοδο στη ζωή της.


                                                                                
Η Δήμητρα Ταλιαδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ παράλληλα παρακολουθεί το θεατρικό εργαστήριο ΄Κλεψύδρα΄. Αγαπά πολύ το γράψιμο, όπως και το θέατρο και γι’ αυτό ασχολείται κυρίως με τη συγγραφή θεατρικών μονολόγων και ιστοριών, για δική της ευχαρίστηση.                                                                   


 

Η  Άννα Κβάσνιακ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει καταγωγή από την Πολωνία. Σπούδασε Ανθοκομία & Αρχιτεκτονική Τοπίου στην Άρτα. Ασχολείται με τη συγγραφή ποιημάτων και ιστοριών. Ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. 



Η Συλβάνα Παπαϊωάννου μένει στην Αθήνα, ασχολείται με τη μετάφραση και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Δημιουργική Γραφή. Αγαπάει το θέατρο, το διάβασμα και το γράψιμο. Γράφει, κυρίως, ποίηση και μικρές ιστορίες αλλά και άρθρα ποικίλου περιεχομένου. 

 
                                                             

Ο Γεώργιος Κωνσταντίνος Αντωνιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31 Αυγούστου 2002. Έζησε στην Κρήτη κατά τα εφηβικά του χρόνια και από μικρός του άρεσαν η συγγραφή και ανάγνωση βιβλίων. Έχει γράψει πληθώρα διηγημάτων και άρθρων, τα οποία και διατηρεί στο προσωπικό του χρονολόγιο. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα Erasmus+, ταξιδεύοντας στην Πολωνία και Ιταλία αντίστοιχα. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και λίγα Ιταλικά, του αρέσει η μάθηση και η δημιουργία, ενώ χόμπι του είναι το σκάκι και η φωτογραφία. Eίναι φοιτητής πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.  


Η Βασιλική Καλλιάνη είναι παιδαγωγός και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, παιδοψυχολογίας, αυτογνωσίας, ψυχανάλυσης και life coaching. Η αγάπη της για το θέατρο την ωθεί στο να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες. Πιστεύει ότι το θέατρο για παιδιά προσφέρει πολλά, όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους. Όταν της δίνεται η ευκαιρία, παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και στο εξωτερικό. 

                                                              
    


Η Κατερίνα Μπουκάλα (Kate Hilverost) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο, ενώ τώρα ολοκληρώνει  τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Παιδαγωγική Σχολή, με αντικείμενο τη «Δημιουργική Γραφή». Ασχολείται με τη συγγραφή, ενώ το 2015 ανέβασε το πρώτο της Θεατρικό Έργο με τίτλο «Όσα ποτέ δεν είπα», στο πλαίσιο του πρώτου Φεστιβάλ Βαλίτσας.                           

                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Send us you CV: fairytalesbysofianna@gmail.com

Follow me on Social Media!

Subscribe to our mailing list

* indicates required